Lichtbakken

Lichtbakken vallen ook ‘s avonds op. Lichtbakken blijven populair vanwege hun uitgesproken zichtbaarheid in vergelijking met traditionele reclameborden. Deze populariteit komt voort uit het feit dat lichtbakken van binnenuit worden verlicht met behulp van LED-modules. De behuizing van de lichtbakken is gemaakt van robuust aluminium profiel, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. De reclameplaat zelf is vervaardigd van opaalwit acrylaat en krijgt een opdruk om de gewenste boodschap over te brengen. 

vrijstaand textielframe led

Lichtbakken rechthoekig

 • Diepte: 10 cm
 • Enkelzijdig of dubbelzijdig
vrijstaand textielframe led

Lichtbakken rond & ovaal

 • Diepte: 12 cm
 • Enkelzijdig of dubbelzijdig
vrijstaand textielframe led

Vormlichtbakken

 • Diepte: 12 cm
 • Enkelzijdig en dubbelzijdig
vrijstaand textielframe led

Diapositieve lichtbakken

 • Diepte: 12 cm
 • Enkelzijdig en dubbelzijdig
vrijstaand textielframe led

Outdoor doeklichtbakken

 • Diepte: 14 cm
 • XXL formaten
vrijstaand textielframe led

Indoor doekbakken

 • Ledframes
 • Wand- en vrijstaand

De kracht van lichtbakken

 1. Zichtbaarheid: lichtbakken zijn vaak fel verlicht, wat betekent dat ze zelfs ‘s nachts of bij weinig licht goed zichtbaar zijn. Dit vergroot de zichtbaarheid en het bereik van de reclameboodschap.
 2. Aandacht trekken: de helderheid en visuele aantrekkingskracht van lichtbakken maken ze opvallend in drukke stedelijke gebieden en op straat. Voorbijgangers worden automatisch aangetrokken tot de lichtgevende beelden en tekst.
 3. Merkherkenning: lichtbakken bieden een uitstekende manier om het merk van een bedrijf of product te benadrukken. Het herhalen van een logo of bedrijfsnaam via lichtbakken kan helpen bij het creëren van merkherkenning bij het publiek.
 4. Duidelijke communicatie: lichtboxen zijn ideaal voor het overbrengen van duidelijke en beknopte informatie, zoals openingstijden, aanbiedingen, prijzen en contactgegevens.
 5. 24/7 zichtbaarheid: omdat lichtbakken ‘s nachts ook goed zichtbaar zijn, kunnen ze een continue marketingimpact hebben, zelfs buiten de reguliere openingstijden van een bedrijf.
 6. Creatieve mogelijkheden: lichtbakken kunnen in verschillende vormen, maten en kleuren worden gemaakt, waardoor bedrijven creatief kunnen zijn in het ontwerpen van aantrekkelijke visuele displays.
 7. Lokale branding: lokale bedrijven kunnen profiteren van lichtbak reclame om hun aanwezigheid in de buurt te benadrukken, wat vooral handig is voor winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven.
 8. Onderscheidend vermogen: in een omgeving met veel visuele prikkels kan een goed ontworpen lichtbak reclame helpen om een bedrijf te onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk achter te laten.
textielframe met led

Lichtbak reclame is al decennialang een effectieve manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken en de boodschap van je merk te versterken. Met de juiste vormgeving en strategische plaatsing kan lichtbak reclame de identiteit van jouw merk versterken en een blijvende indruk achterlaten.

Opvallen met lichtbakken

Of je nu een fysieke winkel, een restaurant of een evenement organiseert, het gebruik van lichtboxen kan een krachtig middel zijn om jouw boodschap over te brengen. En je merk te laten opvallen in de drukte van de moderne wereld. Met hun heldere en levendige displays vangen lichtboxen de aandacht van voorbijgangers. En creëren ze een visuele impact die moeilijk te negeren is. Dus, als je op zoek bent naar een effectieve manier om je merk te versterken en je concurrentie voor te blijven. Dan is de kracht van lichtbak reclame misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent. Blijf lezen om meer te ontdekken over de kracht van deze vorm van reclame en hoe je het optimaal kunt benutten voor jouw merk.

Lichtbakken en vorm

Lichtbakken zijn beschikbaar in verschillende vormen, waaronder rechthoekig, rond, ovaal, en zelfs aangepaste vormen die op maat kunnen worden gemaakt om aan specifieke ontwerpeisen te voldoen. Hierdoor kunnen de bakken niet alleen functioneel zijn voor reclamedoeleinden, maar ook een opvallend visueel element worden dat past bij de unieke stijl en identiteit van een bedrijf of merk.

Ze bieden creatieve vrijheid in ontwerp. De verlichtingstechnologie en de mogelijkheid om verschillende vormen en materialen te gebruiken, stellen adverteerders in staat om innovatieve en opvallende visuele presentaties te creëren.

Kortom, lichtbak reclame is een krachtige marketingtool die kan bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid. Het aantrekken van klanten en het overbrengen van belangrijke boodschappen op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier.

Voordelen

 • Aantrekkelijke prijs

 • Hoge attentiewaarde 

 • Met verlichting

 • Op maat gemaakt

Veel gestelde vragen

Ja, de voeding is reeds in de lichtbak geplaatst.

Tot 400 x 200 cm kun je de lichtbak in één deel geleverd krijgen.

Voor de opdruk wordt een uv-printer gebruikt. Deze print twee lagen full colour met daar tussen een laag wit. Deze day & night print geeft zowel overdag als ‘s avonds een mooie uitstraling.

Standaard 12 werkdagen en een spoedbestelling kan in 7 werkdagen geleverd worden.

lichtbakken rechthoekig en rond
lichtbakken ovaal
dubbelzijdige uitsteek lichtbakken
Specificaties
Uitvoering Met led verlichting en ingebouwde voeding
Frame De aluminium profielen
Diepte 10 – 12 cm
Enkelzijdig Led modules op de dibond achterplaat
Dubbelzijdig Led modules aan de binnenzijde van de aluminiumprofielen
Achterplaat 3 mm aluminium sandwich plaat (dibond)
Reclameplaat 4 mm Perspex® acrylaat
Opdruk Day & night; 2 lagen full cour met daartussen een laag wit
Toepassing Binnen en buiten
Bestanden Vermijd teksten of belangrijke onderdelen van het ontwerp op ca. 5 cm van de rand
Accessoires Schemerschakelaar, dimmer of snoer met stekker

5 voordelen van led lichtbakken

Lichtbakken bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere gevelreclame.

1. Energiezuinig: in vergelijking met lichtbakken met een TL als lichtbron, verbruiken led-lichtbakken veel minder energie. Dit tot wel € 50,00 euro per jaar per vierkante meter lichtbak schelen.

2. Stijlvol: door de toepassing van led modules kunnen de bakken veel minder diep worden. Op dit moment zijn de meest voorkomende dieptes 7,7 en 10 centimeter. Dit geeft een veel eleganter beeld dan de TL lichtbakken van 17 cm of meer. Onze lichtbakken zijn stijlvoller dan een plaat reclamebord.

3. Zichtbaar: in vergelijking met onverlichte reclame zoals freesletters zijn lightboxes ‘s avond veel beter zichtbaar.

4. Montagegemak: lichtbakken zijn in de meeste gevallen eenvoudig te installeren. Daarnaast is ook het onderhoud minder dan bij doosletter teksten

5. Toepassingen vormen: de bakken worden op maat gemaakt in een rechthoekige, ronde, ovale of andere vorm. Hierdoor hebben gebruikers flexibele vormvrijheid.